Gerechten met Aloë Vera

 

 

Kleine vanille croissants



Ingrediënten

  • 260 gr bloem20 ml Aloë Vera Gel250 gr boter
  • 125 gr suiker
  • Eigeel van 2 eieren
  • 1 vanillestokje
  • 150 gr amandelschaafsel

Zeef de bloem op een grote werkplank. Voeg amandelschaafsel, vanille, suiker, Aloë Vera Gel, eigeel en koude boter in stukjes toe en kneed alles tot een deeg. Wikkel het deeg in aluminiumfolie en laat het 2 uur rusten in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 190C. Haal vervolgens het deeg uit de koelkast en vorm er rolletjes van met een lengte van 5 cm en een dikte van 0,5 cm. Buig ze in de vorm van een hoorntje. Leg ze op een ovenplaat en laat ze in het midden van de oven in 10 minuten goudgeel bakken.

 

 

Vruchtensmoothie

 

 

Ingrediënten

  • 1 hele mango
  • 1 banaan
  • ¼ vers gesneden ananas
  • ¼ van een meloen
  • 2 kiwi’s
  • 250 gr verse aardbeien
  • 1 glas aloë Vera gel
  • ijsblokjes chrushen in de blender

Bereidingswijze

Eerst ijs chrushen in de blender en overgieten in mooie cocktailglazen maar niet helemaal vol doen. Hierna direct de in de blender gemengde vruchten er over heen gieten. Toevoegen 1 glas pure Aloë Vera gel uit de gele vierkante schenkkan. Waarschuwing: indien u zwanger bent of nierklachten hebt, dit laatste ingrediënt niet toevoegen mits het de afvoer van afvalstoffen in het lichaam versterkt. Tip: De Aloë Vera is goed te drinken zonder ijs en toegevoegd fruit voordat u een avondje doorzakt, zo heeft u minder last van een kater. Voeg indien u dit gerecht met de Aloë Vera serveert nooit een zuivel toe zoals yoghurt, ijs of melk.